Predstavitev

Podjetje Roem d.o.o. je rezultat dolgoletnih izkušenj s področja transporta in logistike. Do te točke smo prišli, saj smo vedno strmeli po izboljšanju, optimizaciji in odličnem servisu transportih storitev. Našim poslovnim partnerjem nudimo zanesljive in učinkovite transportne rešitve. Naročnikom ponujamo optimizacijo transportne poti, hitrost, zanesljivost in učinkovitost; našim podizvajalcem pa zagotavljamo velik obseg posla, redna plačila in prave informacije. 

Zanesljivi smo za vas in za vaše stranke.

Naše prednosti

Prednosti podjetja Roem d.o.o. so v odličnem poznavanju tržnih razmer, prepoznavanju konkurenčnosti, veliki mreži zanesljivih partnerjev, širokem naboru storitev ter prepoznavanju potreb naših naročnikov. Strankam svetujemo, katero vrsto transporta izbrati, da bo le ta najoptimalnejša glede željenega časa trajanja transporta, optimalne transportne poti in cene transporta. Pokrivamo vso Europo, bljižnji vzhod in Balkan (cestno) in svet (ladijsko in letalsko), pripravimo vam ponudbo za transport, ki ustreza vam in vašim poslovnim partnerjem, ponujamo storitev dostave v
dogovorjenem terminu  »just in time«.

 

Vizija podjetja

Vizija podjetja Roem d.o.o. je postati eden vodilnih Slovenskih logističnih podjetij. Z leti se skupaj učimo, postajamo močnejši in se izpopolnjujemo v vseh področjih našega delovanja. Z optimizacijo transportnih procesov zmanjšujemo stroške transporta za naše naročnike, skrajšujemo in združujemo transportne poti in s tem pripomoremo k zmanjšanju izpustov CO2 v ozračje. Trudimo se za boljši in čistejši jutri.