Dejavnosti

Z razvejano partnersko mrežo organiziramo prevoze po večini držav Evropske unije, kot tudi doma ter ponujamo možnost začasnega skladiščenja.
Za vas opravimo prevoz različnega blaga: 

  • klasični prevoz blaga
  • prevoz nevarnih snovi (ADR)
  • prevoz volumenskega blaga
  • prevozi JIT (just in time) 
  • prevoz zbirnega blaga

Vsa naša vozila so sodobno opremljena in zadovoljujejo visoko postavljenim ekološkim standardom ter omogočajo kakovostne prevozne storitve.
Z GPS sledenjem vam lahko v vsakem trenutku posredujemo informacijo o lokaciji vaše pošiljke. 

 

Sodelovanje z nami

Vsi ki sodelujejo z nami so se že prepričali o naši kvaliteti in spoznali naše prednosti. Veselimo se, če jih boste spoznali tudi vi.. Vabimo vas, da preizkusite naše prednosti, katere lahko vašemu poslu dajo nov zagon, vam pa več časa, da se ukvarjate s poslom – transportne in logistične opravke pa prepustite nam. Naše prednosti kmalu postanejo vaš močni člen, saj ste cenovno korak pred konkurenco, vedno veste, kje se nahaja vaše blago, veste, kdaj bo blago pri prejemniku . Celoten transportni proces (najave, reference, uskladitve datumov) za vas uredimo mi.

Pri nas boste deležni rekordnega odzivnega časa, bodisi naj gre za pripravo ponudbe ali pa za izvedbo samega transporta. Izzive, ki nam jih zastavlja vsakodnevno delo, rešujemo pogumno  in z roko v roki z našim naročnikom. Zavezani smo poslovni etiki in vaše poslovne podatke skrbno varujemo.